Ελένειο Βραβείο Διδακτορικής Διατριβής στη Στατιστική

Tο Ε.Σ.Ι., μετά από απόφαση του Δ.Σ., ανακοινώνει την προκήρυξη του Ελένειου Βραβείου Καλύτερης Διδακτορικής Διατριβής στη Στατιστική για κατόχους διδακτορικού ελληνικής καταγωγής τη διετία 2017-2018 (1/1/2017-31/12/2018). Το βραβείο απονέμεται σε διδακτορικές διατριβές που εκπονήθηκαν κατά την ανωτέρω περίοδο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό στο επιστημονικό πεδίο της Στατιστικής. Το βραβείο απονέμεται στη μνήμη της μικρής Ελένης και προτάθηκε από τους γονείς της, το συνάδελφο Τρύφωνα Δάρα και τη σύζυγό του Πολυξένη, οι οποίοι είναι οι χορηγοί του βραβείου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετική αίτηση στην Επιτροπή Βραβείου Διδακτορικής Διατριβής, του Ε.Σ.Ι, Σολωμού 5, 106 83 Αθήνα, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019 με τρία αντίγραφα της διατριβής και ένα σε ηλεκτρονική μορφή. Πρέπει επίσης να αποσταλεί σχετική συστατική επιστολή κατευθείαν από τον Επιβλέποντα Καθηγητή της Διδακτορικής Διατριβής στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ε.Σ.Ι. (secretariat@esi-stat.gr).

Το βραβείο περιλαμβάνει πρόσκληση για παρουσίαση της έρευνας της Διδακτορικής Διατριβής στo 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής του Ε.Σ.Ι., μικρό χρηματικό ποσό και δωρεάν διετή συνδρομή στο Ε.Σ.Ι.

Close Menu